Livet

Succes

Sidst jeg skrev et blogindlæg, havde jeg ondt i maven over at skulle starte på studiet igen. Jeg var meget i tvivl om, om det virkelig var det rigtige for mig, selvom alle argumenter talte for – men følelser kan man ikke altid argumentere omkring.

Nu hvor jeg går ind i tredje uge tilbage på skolebænken, vil jeg lige give en update på, hvordan det så går med at sidde dér igen: So far har det været en succes. Specielt i forhold til hvad jeg havde forestillet mig. Jeg havde indstillet mig på, at jeg bare skulle prøve at komme igennem det uden at gå helt ned med flaget igen, men det har vist sig, at jeg både er engageret i opgaverne og inspireret til, hvad jeg vil bruge mit fremtidige arbejdsliv på, sgu. Jeg har kun én gang i løbet af de seneste par uger meget kraftigt overvejet at pjække fra undervisning, men jeg gjorde det ikke. Det var virkelig godt, at jeg valgte at starte nu, hvor jeg kunne få det oversættelsesfag, som jeg syntes lød spændende, for hvis jeg var startet senere, hvor faget ikke bliver udbudt, er jeg overbevist om, at jeg ikke ville få samme succesoplevelse.

Jeg kører absolut ikke på 100 procent. Jeg kan sagtens mærke, at jeg stadig har svært ved at koncentrere mig og hurtigt bliver meget træt. Men så er det jo godt, at det kun er deltid indtil videre, så jeg kan få sovet og slappet så meget af, som jeg nu har brug for. Og jeg har ikke ondt i maven eller galoperende hjerte – succes!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *