Livet

Siden sidst…

… er jeg flyttet tilbage til Aarhus efter at have levet det fede pendlerliv siden semesterstart i september.

… har jeg købt jeans med såkaldt “ekstra længde” fra Monki og følt mig lidt som en forvokset stork (se øverste billede).

… har hjemve for første gang i mit liv sådan for alvor mast sig ind i mit følelsesregister, og jeg tilbringer derfor så meget tid som muligt med min familie og guldveninder på Sjælland.

… har jeg oplevet Stjernen over alle stjerner (se nederste billede).

… har jeg haft rigtig ondt i livet (deraf hjemveen) og er begyndt at gå til psykolog, men mere om det senere.

… er jeg næsten blevet færdig med at strikke den trøje, jeg nævnte sidst.

… er jeg stadig ikke kommet i gang med at dyrke yoga.

… har pendlerlivet lært mig, hvilke af Aarhus’ busser der kører mellem Banegården og universitetet. Jeg nævner i flæng: 1A, 14, 18, 12, 100, 200… Jeg er sgu næsten begyndt at kunne lide at køre i bus.

… har jeg valgt at opsige min kontrakt med Storyplanes og er rykket over på mit helt eget kvinde-i-eget-bloghus-domæne, hurra!

2 thoughts on “Siden sidst…”

  1. Hej Anna.
    Dejlig blog, og spændende at du rykker over på eget domæne. Jeg er dog lidt nysgerrig på, hvorfor du har valgt at opsige din kontrakt med Storyplanes?

    DBH

    1. Hej, mange tak – dejligt at du læser med! Kort sagt opsagde jeg pga. rod med aftaler i forhold til min kontrakt og valgte bare at fortsætte for mig selv her, fordi jeg bestemt ikke var færdig med at blogge. God aften til dig. Kh.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *